Yellow%20Rediscovering%20Amphibians%20Bl

Få vår 
SJEKKLISTE for bevisst skjermbruk
rett til din innboks

GRATIS

Sjekk listen er nå på vei til deg! PS. Sjekk spam-filteret om den ikke kommer frem..

Ved å sende inn gir du ditt samtykke på at vi kan sende deg epost om ForeldreSammen - gjengen og våre nyhetseposter. Du kan når som helst melde deg av :)

Vi som er foreldre i dag møter en helt ny utfordringer i foreldrerollen enn våre foreldre gjorde, og vi må navigere oss frem i nytt terreng som stadig fornyer seg; Den digitale verden. Her gjelder det å være bevisste i både grensesetting, rutiner og barnas påvirkning. Men det er ikke alltid like lett. Føler du deg også av og til litt overveldet eller bare rett og slett dritt lei? Velkommen med i gjengen! Bokstavlig talt: Sjekk vår nye medlemsportal for DEG. I juni skal vi snakke om skjermtid! 

Foreldrerollen i den digitale verden

1.jpg

Bli med i Gjengen!

Medlemsportalen for deg som vil styrke parforholdet midt i foreldrelivet

Å være foreldre kan være altoppslukende, betydningsfullt, stressende, ensomt og utrolig fint. Midt oppi dette, skal vi også være et kjærestepar og ikke bare foreldre. DET er ikke alltid like lett, og det kan være tøft å bevare gnisten og VI'et. Det vil vi bidra med! Her i Gjengen får du ekte liv, konkrete tips, månedlige utfordringer og fellesskap med andre foreldrepartnere på nett. 

Nytt og spennende tema hver måned 

Sjekklister, samtaleguider og  utfordringer

Månedlig livesendinger m/ Q&A rundt tema

Onlinetreff med andre foreldrepar (Max 10par)

Personlig 2-2 videosvar (1 pr mnd)

Rabatter på COS-kurs og andre godbiter

Lanseres 1.juni!

3.jpg

Møt Kristina & Petter

Hei, vi er gründerne og ekteparet bak Foreldre Sammen.

Det hele startet som en instagram-konto da hele Norge ble sendt hjem i mars 2020. Spontant begynte vi å dele lifehacks for hjemmelivet og par-tips med litt humoristisk innslag, for å bidra på vår måte til at andre foreldrepar skulle føle seg mindre overveldet. Kontoen har nå fått mange følgesvenner, og vi har fått bli kjent med mange nye mennesker gjennom sosiale medier. Å skape fellesskap på nettet i disse tider og få lov å bidra til at andre får det litt bedre sammen er noe av det kjekkeste vi gjør midt i vårt eget travle familieliv!

Selv om kontoen @foreldresammen på instagram var en relativ impulsiv ide, har hjertet bak vært varmt lenge. Vi brenner oppriktig for at ektepar kan bli styrket i parforholdet og at foreldre skal føle seg trygge og gode nok i foreldrerollen. For det deler vi helhjertet og med stort engasjement av våre egne erfaringer, kompetanse og levd liv. 

Vi begge er utdannet teologer; Petter er studentprest og Kristina har videreutdannet seg til Familieterapeut og sertifisert seg i COS-kurs (Trygghetssirkelen) og sammen holder vi kurs over nett!

 Sammen har vi fire barn under 11 år og bor på vakre Sotra utenfor Bergen.