Kjære mamma

 

Lengter du etter å kjenne deg robust og trygg i mammarollen - med et tydelig fokus på det som faktisk betyr noe?

Å være mamma i 2023 kan være overveldende. Det er ørten stemmer i løpet av en dag som forteller deg ett eller annet du burde gjort bedre.

Men hvem har sagt at alt dette som ser så fantastisk ut i SoME-feeden din, er det rette for deg og din familie?

La oss være mødre som kjenner våre verdier og bygger målretta familieliv, forankret i bibelske sannheter om å være mamma og familie i dag!

Meld deg inn i dag!

Et verdibasert mammaliv

Med månedlig ny innputt i din egen mammaportal, har du her funnet et trygt sted å utforske og styrke deg selv som målretta mamma 

Introduserer...

ETT HELT UNIKT MAMMA - FELLESSKAP 

MammaSammen - for mødre etter Guds hjerte

Vi er så stolt og glad over å kunne tilby deg en helt unikt nettportal hvor du, som mamma, vil få solide og relevante ressurser rett inn hverdagslivet ditt. Her vil du få undervisning, enkle guider og tips til å leve:

 • et verdibasert mammaliv

 • målrettet i foreldrerollen

 • grunnfestet i Guds ord og sannheter

Bli med i ett fellesskap som utruster og inspirerer deg, hvor du kan høre til og kjenne deg hjemme. 

LIVESENDINGER

La oss ta noen skikkelig dypdykk sammen i temaer som det ikke snakkes nok om i vår SoMe - hverdag med ti sekunders reels og klikkvennlige overskrifter. 

Q & A

Still spørsmål som du brenner inne med. Eller del dine egne erfaringer og refleksjoner på i LIVE chatten eller zoom-samlinger. 

WORKSHOP

Innimellom vil vi kjøre workshops med gjester. Her vil andre mødre som har tatt målretta valg dele sine erfaringer; enten det gjelder økonomi, livsstil el hvordan praktisere tro i heimen

BØNNEGUIDER

Vårt viktigste og mektigste redskap vi har som mamma er bønn! Våre kamper og hjertesukk i bønn endrer liv. I portalen får du enkle ressurser for å kunne sette av tid til bønn og be Guds ord over familien din

BIBELSTUDIER

Kilden til Sannhet og Visdom er Bibelen - også for oss i mammalivet. Men det kan være tøft å utforske Bibelen alene. Så ingen MammaSammen uten noen enkle guider til å få tid og hjelp til å forankre hverdagen i Guds ord.

FELLESSKAP

Ved å bli med i MammaSammen blir du en del av en herlig gjeng mødre som også lengter etter et mer målrettet mammaliv forankret i Guds sannheter om deg og familien din. 

SAMTALER

VIA ZOOM

 

Vi er ikke ment å klare alt alene. 

Ett par ganger i halvåret vil vi invitere til gruppesamtale på zoom. De fleste av oss mødre kjenner oss ofte alene i små og store utfordringer, og det er lett å tenke at andre takler hverdagen bedre enn oss selv innimellom. I disse gruppesamtalene invitere du til å lytte eller dele fra egen hverdag - enten hvilke valg du selv tar eller om du ønsker tips fra andre mødre. 

Som vi gleder oss til å vokse og styrkes sammen med deg!

TEMAER DE NESTE TO MÅNEDENE 

FEBRUAR: Grensesetting

Å sette grenser både for seg selv, men også for barna våre i mammarollen, kan være utfordrende på så mange måter.

La oss utforske sammen hvordan sunne grenser skaper trygge relasjoner, og hvordan vi kan gjøre det i praksis!


MARS: Sammenligning

Vi er relasjonelle vesen som finner oss selv i møte med andre. Men når er sammenligning noe som former oss og når er det en negativ ting som fratar oss frimodigheten - eller i verste fall ødelegger for relasjonene våre? 

Sammen skal vi se på hva som kan skape et tryggt fundament i oss selv, som gjør at sammenligning kun bidrar til å styrke vårt selvbilde og våre fellesskap!

HEI!

Jeg heter Kristina

 

Gründeren bak MammaSammen

Jeg er familieterapeut, teolog og gift med Petter på Sotra! 

...og er en firebarnsmamma som har 12 års erfaring nå med å navigere dette komplekse, nydelige og krevende livet som mamma.

Da jeg entret sosiale medier for noen år siden, var det først utrolig befriende å se andre mødre dele ærlig om et hverdagsliv full av rot, ustelte innedager og en gjenkjennelig følelse av å være overveldet.

Men etterhvert som skammen hadde sluppet (jeg var ikke alene) og realiteten var akseptert (mammalivet kan være kaotisk) - så kjente jeg at alt fokuset på "ærlig liv" gjorde meg mer sliten enn jeg hadde vært før. Jeg ble konstant minnet på hvor slitsomt og rotete mammalivet er!

Jeg kjente meg lei. Ikke av mammalivet - men av fokuset på alt kavet og at eneste løsning var å si: Jeg er god nok - og nå må jeg ha barnefri!

Gi meg heller inspirasjon til å ta gode valg - midt i mammakaoset - for det forsvinner jo (heldigvis) ikke med det første!

FOR MAMMALIVET ER EN GAVE! <3 Og muligheten vi har til å skape et godt hjem og oppdra barna våre til gode mennesker, er jo fantastisk. 

La oss utforske DET sammen!

Og sammen skape MammaSammen

Hei! 
Jeg er Janne

Medskaper av MammaSammen

Jeg er utdannet sosionom med videreutdanning i systemisk familieterapi fra Høgskulen på Vestlandet. Jeg er gift og er midt i småbarnsfasen med tre barn i alderen 5, 3 og 0 år.

Siden høsten 2021 har jeg jobbet som barne- og familiearbeider i Indremisjonsforbundet, men fra desember 2023 ble jeg med her i MammaSammen. 

Jeg har et brennende engasjement for barn og familie, for trosformidling og for at familier skal leve best mulig sammen.

BLI MED  i dag!

Meld deg inn og få med egen tilgang til det som allerede ligger ute i portalen
- og skap en verdibasert og målrettet hverdag

Du betaler kun:

179,-

per måned

 • LIVE - temasamling hver måned
 • Temahefte med samtaleguide og refleksjonsoppgaver
 • Printbare bønneguider og bibelstudier 
 • Videosnutter med undervisning
 • Epost med tips og korte refleksjoner til inspirasjon
 • Invitasjon til nett-samling med prat og Q&A
 • Egen Facbook-gruppe for fellesskap med andre mødre
 • Ingen bindingstid
Bli med her!

Årlig

1690,-

Spar 458,-

 • LIVE - temasamling hver måned
 • Temahefte med samtaleguide og refleksjonsoppgaver
 • Printbare bønneguider og bibelstudier 
 • Videosnutter med undervisning
 • Eposter med tips og korte refleksjoner til inspirasjon
 • Invitasjon til nett-treff med prat og Q&A
 • Egen Facbook-gruppe med de andre mødrene
Bli med her!

14-dagers PENGER-TILBAKE GARANTI

Dersom portalen ikke passet for deg, kan du innen 14 dager melde deg ut igjen og få pengene tilbake. Ingen spørsmål stilles!