HEI!

Vi er Kristina & Petter

Gründerne og ekteparet bak Foreldre Sammen 

Kort om oss

Vi begge er utdannet teologer; Petter er studentprest og Kristina har videreutdannet seg til Familieterapeut og sertifisert seg i COS-kurs (Trygghetssirkelen)

Vi har begge bred erfaring med formidling, både gjennom forkynnelse eller ulike foredrag. Som formidlere er vi engasjerte og bruker mye levd liv og humor. Vi skreddersyr foredrag, så det matcher gjengen vi prater til!

Vi har også over 20 års erfaring med veiledning og sjelesorg, og å ha samtaler med mennesker i ulike livssituasjoner.  

Sammen har vi fire barn under 12 år og bor på vakre Sotra utenfor Bergen.

Den korte historien bak Foreldre Sammen 

Det hele startet som en instagram-konto da hele Norge ble sendt hjem i mars 2020. Spontant begynte vi å dele lifehacks for hjemmelivet og par-tips med litt humoristisk innslag, for å bidra på vår måte til at andre foreldrepar skulle føle seg mindre overveldet. Kontoen har nå fått mange følgesvenner, og vi har fått bli kjent med mange nye mennesker gjennom sosiale medier. Å skape fellesskap på nettet i disse tider og få lov å bidra til at andre får det litt bedre sammen er noe av det kjekkeste vi gjør midt i vårt eget travle familieliv!

Selv om kontoen @foreldresammen på instagram var en relativ impulsiv ide, har hjertet bak vært varmt lenge. Vi brenner oppriktig for at ektepar kan bli styrket i parforholdet og at foreldre skal føle seg trygge og gode nok i foreldrerollen. For det deler vi helhjertet og med stort engasjement av våre egne erfaringer, kompetanse og levd liv.  

Vi ønsker å bli kjent med deg, så ikke nøl med å ta kontakt

Hva kan vi gjøre for deg? <3 

Få det bedre sammen

Her er hva vi tilbyr for å bidra til at dere kan styrke parforholdet og foreldrelivet

COS - foreldrekurs

Få konkrete og nevenyttige verktøy for å håndtere barnas store følelser
 

Bli med på COSkurs
Savner du mer intimitet og gnist i ekteskapet

 

Få vår lille guide med 7 tips for å få mer gnist i parforholdet. Gratis!

 

Last ned guide her!