Foreldre Sammen Gjengen

Sjekk det ut!

- For foreldrepar som ønsker å styrke parforholdet midt i familielivets karusell

Sett deg på VENTELISTEN her!
IMG_20200710_141413382_edited_edited.png

Yay! Du vil snart motta en epost som bekrefter at du er på ventelisten! PS. Sjekk spamfilteret om den ikke kommer frem.

VELKOMMEN med i gjengen!!

Foreldre Sammen - gjengen er en medlemsportal som vil gi deg nevenyttige tips og konkrete verktøy til parforhold midt i det hektiske familielivet.


Bli medlem i FS-Gjengen, logg dere inn og få en boost til parforholdet mens dere sitter i sofaen i egen stue. 

Hva får du som medlem?

Dette er hva du finner når du logger inn i Gjengen

verktøykasse.jpg

Nytt påfyll hver måned

Når du logger inn vil du få tilgang til artikler, sjekklister og en månedsutfordring som er ment å enten styrke parforholdet eller gi konkret verktøy til foreldrerollen. Her kan du ta alt i eget tempo fra egen stue! Hver måned fylles det på med nytt innhold, og du har tilgang til alt så lenge du er medlem. 

videosvar.jpg

Personlige tips

Som en del av gjengen har vi lyst å bli bedre kjent med deg og kunne bidra mer konkret i det du lurer på. Så én gang i måneden kan du sende oss et spørsmål og vi vil svare tilbake med et videosvar. 

webinar.jpg

Månedlige livesending

​Én gang i måneden vil vi holde et live webinar rundt månedens tema. Dette vil du som medlem kunne se i opptak når det passer deg. Du vil også ha mulighet til å sende oss spørsmål i forkant, som vi vil svare på underveis.

Onlinetreff.jpg

Fellesskap på nett!

For de som ønsker å bli kjent med andre i gjengen og kunne dele erfaringer i møte med månedens tema, vil vi ha månedlige zoom-treff. Her kan man melde seg på og sikre seg en plass på en times kveldsprat.

Temaene de 3 første månedene:

Dette er hva vi vil ha fokus på i Gjengen i sommer 

Juni

SKJERMTID

Hvordan kan vi ha et bevisst forhold til skjermbruk? Hvordan bli enige i familien, og hvordan snakke til barna om skjermbruk og grenser?

 

Du får 

forskningsbaserte ressurser til refleksjon og samtale. Og  konkrete tips til hvordan forholde seg til skjermbruk på en god måte.

Juli

SEX & SAMLIV

Hvordan bevare gnisten i forholdet midt i familielivet? Hvorfor kan  sex være så komplisert? Hva er et normalt sexliv egentlig?!

Du får samtaleguider, tips til å booste samlivet, samt forskningsbaserte artikler om lyst og seksualitet.

 

BONUS: Hva er et godt sexliv i følge Bibelen?

August

KRANGLING

Hva gjør vi når vi står fast i de samme kranglene? Hva er typiske utfordringer i kommunikasjon? Hvordan kan vi skværer opp og hva er et godt unnskyld?

 Du får et mini-kurs i å forstå hverandre bedre. Artikler om konflikt og kommunikasjon. Og samtaleguide for en god reparasjon

Ofte stilte spørsmål

Hvem er ForeldreSammen-gjengen for?


Gjengen er for ektepar (eller kommende ektepar) som ønsker innputt på parforholdet eller/og foreldrerollen.
Er det kun for småbarnsforeldre?


Nei! Innholdet vil være relevant for par med barn i alle aldre. Det er også mye relevant innhold til par som ikke har barn!
Er det bindingstid?


Nei, du kan når som helst melde deg ut av medlemsportalen.
Vil prisen på abonnementet øke?


Ikke for deg! Du vil beholde den månedsprisen som du fikk ved påmelding, selv om prisen øker på medlemsportalen. Melder du deg ut og ønsker å bli med igjen, vil du derimot måtte betale prisen som gjelder på det tidspunktet.
Hvor lenge har jeg tilgang til innholdet?


Så lenge du er medlem og betaler månedsavgiften, vil du ha tilgang til alt som ligger i portalen. I starten vil det være mindre innhold, og det vil øke hver måned for hvert nye tema. Derfor vil også prisen øke for nye medlemmmer etterhvert.
Hva koster det å bli med?


Prisen i åpningsvidnuet for påmelding 1.-5.juli er 229,- i mnd.
ForeldreSammen-gjengen er en medlemsportal hvor du betaler en sum i måneden, og abonnementet løper til du selv sier det opp. Du vil beholde din månedssum selv når prisene øker på meldemskapet etterhvert.
Må vi være "sosiale" med de andre i gjengen?


Nope! Det går helt fint å kun bruke portalen på egen hånd, uten å ha noen interaksjon med hverken andre medlemmer eller oss. Du velger helt selv om du vil ta del i de mer sosiale aspektene som zoom-treffet og å stille oss spørsmå ved Q&A / spørretimenl. Ved Livesendingene er alle anonyme, og man kan kun bidra med spørsmål i chatten.

Møt Kristina & Petter

Hei, vi er gründerne og ekteparet bak Foreldre Sammen.

Det hele startet som en instagram-konto da hele Norge ble sendt hjem i mars 2020. Spontant begynte vi å dele lifehacks for hjemmelivet og par-tips med litt humoristisk innslag, for å bidra på vår måte til at andre foreldrepar skulle føle seg mindre overveldet. Kontoen har nå fått mange følgesvenner, og vi har fått bli kjent med mange nye mennesker gjennom sosiale medier. Å skape fellesskap på nettet i disse tider og få lov å bidra til at andre får det litt bedre sammen er noe av det kjekkeste vi gjør midt i vårt eget travle familieliv!

Selv om kontoen @foreldresammen på instagram var en relativ impulsiv ide, har hjertet bak vært varmt lenge. Vi brenner oppriktig for at ektepar kan bli styrket i parforholdet og at foreldre skal føle seg trygge og gode nok i foreldrerollen. For det deler vi helhjertet og med stort engasjement av våre egne erfaringer, kompetanse og levd liv. 

Vi begge er utdannet teologer; Petter er studentprest og Kristina har videreutdannet seg til Familieterapeut og sertifisert seg i COS-kurs (Trygghetssirkelen) og sammen holder vi kurs over nett!

 Sammen har vi fire barn under 11 år og bor på vakre Sotra utenfor Bergen.